Wladimir Polzer – direktor best connect o razlogih za skokovito naraščanje cen električne energije ter morebitnih rešitvah.

V naših praktičnih nasvetih o varčevanju z energijo v podjetjih razlagamo, kako enostavno je v podjetju varčevati z energijo in kaj bo prineslo vašemu podjetju.

Poraba energije v podjetju predstavlja visoke stroške. Pokažemo vam, kako znižati stroške električne energije v vašem podjetju.

Kaj sploh je nakupovalno združenje in katere prednosti prinaša? To in mnogo drugih zanimivih informacij lahko preberete tukaj.

Mnenja članov

*

Izredno slaba izkušnja z njimi. Neodzivni, odrezavi, za svoje napake se niti ne opravičijo. Zamudili potek pogodbe za dobavo energentov, v drugem poskusu jim ga v enem letu ni uspelo opraviti, v tretjem poskusu niso uspeli urediti prenosa za vsa odjemna mesta. V času, ko smo sodelovali z njimi smo torej v absolutnem finančnem minusu, ker smo zamudili veliko bolj ugodne ponudbe za dobavo energentov, na katere smo bili kasneje primorani pristati, ker se je situacija na trgu drastično spremenila. Poleg tega moramo plačati račun za nagrado. Zaradi neuspelih prenosov imamo sedaj večjo računsko in tarifno džunglo, kot smo jo imeli kadarkoli. Vljudno prosim lastnika, naj mi ne odgovarja na to mnenje. V treh mesecih nobenega relevantnega odgovora od vas, zato tudi ni potrebe, da mi odgovarjate sedaj.

Kristina Šeško

15. Junij 2022

*

V našem podjetju nam je žal, da smo kadarkoli podpisali pogodbo z njimi. Sami smo našli mnogo boljše ponudbe, po tem, ko smo pri dobavitelju že plačali polno ceno el. energije. Seveda so si pa vzeli provizijo za naš "prihranek"! Tudi z odpovedjo članstva smo imeli težave, zdaj pa še vedno dobivamo njihove emaile, kot da bi bili še vedno njihov član...

Nina Mikša

21. November 2021

*****

V podjetju smo zelo zadovoljni, saj so se nam stroški elektrike prepolovili.

Robert Guštin

19. September 2021

***

Dobil čestitko da sem eno leto že z vami sicer novega dobavitelja sem dobil šele pred kratkim vendar so bile cene še višje kot prej kar so po mojem posredovanju sicer uredili kako pa bo naprej pa bomo videli

Jani Janeš

19. Julij 2021

*****

S podjetjem Best connect sodelujemo od leta 2012 in smo z njihovimi storitvami zelo zadovoljni.

Valentina Erznožnik

13. September 2020

*****

Ideja, ki mi jo je predstavil predstavnik podjetja BestConnect mi je bila takoj zanimiva. Da nekdo za tvoje ime išče ugodnejšo ceno električne energije, ob predpostavki, da lahko samo privarčuješ pri stroških in času, je bila ključna, da smo se odločili za sodelovanje. S storitvijo BestConnect sem zadovoljen. Uspešno sodelujemo že 7 let. VOJKO

Vojko Divjak

09. September 2020

***

Ko sem odkril boljše cene pri domačem dobavitelju, jih predstavil BestConnectu, nisem dobil odziva, zato sem bil prisiljen prekiniti pogodbo in jo skleniti z novim. Prejšnja 3 leta pa sem bil zadovoljen.

Vojko Pirc

24. Junij 2020

*****

Že več kot 5 let sodelujemo in nikoli nisem z njimi imela nikakršnih problemov. Če so se problemi pojavili na strani samega dobavitelja, so mi vedno priskočili na pomoč ter oni rešili zadevo, s tem so mi prihranili čas in skrbi. Komunikacija z njimi poteka hitro, korektno in profesionalo. Če iščete nekoga, da za vas ureja dobavo elektrike in plina, potem vam jih priporočam.

Tamara Znidar

28. Februar 2020

Kontakt

best connect d.o.o.

Cesta v Gorice 34C

1000 Ljubljana

Tel.: +386 1 777 41 23

Faks.: +386 1 777 41 74

info@bestconnect.si

Mnenja članov

3.7****

16 mnenj