Nakupovalno združenje
za podjetnike

Naša ponudba za podjetnike

Znižamo Vaše stroške energije!

Z združevanjem povpraševanja 13.000 podjetij nudimo ekskluzivne tarife. Za svoje člane prevzemamo celotni energetski menedžment. Z dobavitelji energije se redno pogajamo glede tarif za veleodjemalce električne energije in zemeljskega plina ter skrbimo za menjavo dobaviteljev. Naši člani imajo več časa za svojo glavno dejavnost ter samodejno in trajno privarčujejo na stroških energije.

Skupen volumen nabavnega združenja

436178528

kWh

 

Z 2 klikoma rezervirajte svetovanje tukaj!

Izberite neobvezujoč svetovalni pogovor prek telefonskega ali video klica na Vaš želeni datum. Naši strokovnjaki za dobavo energije se že veselijo pogovora z Vami! Brez obveznosti in brezplačno Vas bomo obvestili in Vam pokazali, koliko lahko privarčujete.

„Smo zadovoljni člani nakupovalnega združenja best connect, saj se v našem imenu pogajajo za boljše cene in boljše pogoje. Tudi sami seveda iščemo dobavitelje in vemo, kako težko je dobiti dobre cene. Best connect nam pri tem zelo pomaga.“

Aleš Ančevski

Deportivo d.o.o

„Kot podjetje zaupamo združenju best connect, saj nam s svojim delom prihranijo ne samo denar, temveč tudi dodatno delo. Zelo smo zadovoljni.“

Janez Prosen

Igmat d.d.

„Smo zelo zadovoljni s podjetjem best connect. Vse je kot mora biti. Za leto 2019 so bile cene boljše, kot pa, če bi jih sami iskali."

Jernej Podkubovšek

ALPOX, livarstvo in orodjarstvo d.o.o.

Kontakt

best connect d.o.o.

Cesta v Gorice 34C

1000 Ljubljana

Tel.: +386 1 777 41 23

Faks.: +386 1 777 41 74

info@bestconnect.si

Mnenja članov

3.7****

16 mnenj