Naša ekipa skrbi za Vaš prihranek

Markus Aichholzer
Markus AichholzerMarkus Aichholzer

Markus Aichholzer

direktor

Kot direktor štejem med svoje glavne naloge pogodbena pogajanja, vodenje podjetja in sodelavcev ter stalni razvoj podjetja. Rad delam z ljudmi, rad odločam in izboljšujem procese znotraj podjetja. Energetski sektor je zelo dinamičen – stalni razvoji in spreminjajoči se procesi poskrbijo za to, da delo ne postane dolgočasno. Sprostitev od izzivov v službi najdem predvsem v družini z ženo in dvema otrokoma. V svojem prostem času zelo rad kuham in razvajam družino s kulinaričnimi dobrotami.

Luka Brezavscek
Luka BrezavscekLuka Brezavscek

Luka Brezavšček

pool menedžer

Kot pool menedžer sem odgovoren za analizo in vrednotenje podatkov, skrbim za naše člane in pripravljam nove pogodbe. Pri delu mi najbolj ugaja dobro vzdušje v ekipi ter kontakt z našimi člani. Prosti čas pa namenjam svoji družini. Moja velika strast je tudi šport: pozimi rad smučam ali deskam, v toplih mesecih pa tečem in gorsko kolesarim.

Denise Fritz
Denise FritzDenise Fritz

Denise Fritz

backoffice

Že od leta 2003 naprej delam za best connect in od vsega začetka me je navdušilo, da lahko pomagamo podjetjem varčevati. Odgovorna sem predvsem za urejanje dokumentacije naših članov. Odlično vzdušje v pisarni in kolegi skrbijo za to, da mi gre delo dobro od rok. V prostem času rada berem in se ukvarjam z nordijsko hojo ali pa grem v kino s prijatelji. Največje veselje mi je preživljati čas s sinom, ki mi vedno znova daje novo moč in me spravi v smeh.

Dr. Wladimir Polzer
Dr. Wladimir PolzerDr. Wladimir Polzer

dr. Wladimir Polzer

direktor

Že leta 2000 sem bil med soustanovitelji podjetja best connect. Ustanovil sem best connect v Sloveniji. Velika prednost pri tem je moja dvojezičnost – odraščal sem s slovenščino in nemščino. K mojim nalogam poleg oskrbovanja slovenskega trga štejeta tudi razvijanje projektov in vodstvo prodaje. Veseli me, da sem vedno znova soočen z novimi izzivi in da s svojim delom res nekaj dosežem. V prostem času se ukvarjam s fotografijo, petjem in fitnesom.

Jolanda Longo
Jolanda LongoJolanda Longo

mag. Jolanda Longo

koordinacija prodaje

V podjetju best connect sem zadolžena za prodajo, svetovanje in podporo članom. Pri mojem delu mi koristi znanje številnih jezikov. Prosti čas najraje preživljam s hčerko. Sprostim se pa tudi pri športu, na primer pri cross treningu ali baletu. Moja dva najljubša konjička pa sta potovanje in užitek – ob dobri hrani ali kozarcu vina.

Tanja Znidarcic
Tanja ZnidarcicTanja Znidarcic

Tanja Žnidarčič

podpora članom

Od oktobra 2019 sem prva kontaktna oseba za naše slovenske člane, odgovarjam na vprašanja o pogodbah in manjkajočih dokumentih ali pa posredujem splošne informacije o nakupovalnem združenju za podjetnike. Našim članom sem vedno na voljo in jim z veseljem pomagam. Stik s člani pomeni raznovrstnost. Prosti čas rada preživljam z družino: z otrokoma smo ob koncu tedna ves čas dejavni v naravi. Enkrat na leto spakiramo kovčke in skupaj raziskujemo oddaljena mesta in države. Dejstvo, da govorim pet jezikov, je velika prednost, ne le pri moji službi. Baterije si čez teden ponovno napolnim s tečaji zumbe in joge.

Jernej Zdešar
Jernej ZdešarJernej Zdešar

Jernej Zdešar

sodelavec na terenu

Moja naloga je, da obiskujem podjetja in jim pomagam pri varčevanju stroškov za energijo. Odgovornemu za energetsko oskrbo podjetja predstavim naš poslovni model. To delam z veseljem, saj našim članom nudimo resnično dodano vrednost. V prostem času igra glavno vlogo moja družina – sem poročen in imam dva otroka. Ob koncih tedna prosti čas preživljamo predvsem v naravi. Ni važno ali je to tek ali kolesarjenje – gibanje je zame najboljša sprostitev od dela.

 

Kontaktirajte nas še danes in takoj bomo poskrbeli za dobavo vaših energentov: združujemo povpraševanje naših 13.000 članov in se za Vas pogajamo za ekskluzivne tarife, kot jih imajo veleodjemalci, ugodnost torej prenesemo direktno na Vas. Lahko si oddahnete, vsako leto zapored boste prejeli najboljšo mogočo tarifo za elektriko in plin!

 

Vaše prednosti

Kontakt

best connect d.o.o.

Cesta v Gorice 34C

1000 Ljubljana

Tel.: +386 1 777 41 23

Faks.: +386 1 777 41 74

info@bestconnect.si

Mnenja članov

3.7****

16 mnenj