21 let zaupanja

Včlanite se in profitirajte!

best connect je Vaše
nakupovalno
združenje

Včlanite se in profitirajte!

Z best connect
znižajte stroške
energije

Včlanite se in profitirajte!

 

best connect deluje na avstrijskem trgu od leta 2001 naprej kot neodvisen ponudnik storitev na področju energije. Leta 2012 je bilo ustanovljeno slovensko hčerinsko podjetje best connect d.o.o. Danes podjetje oskrbuje več kot 12.500 odjemalcev toka in plina z več kot 500 milijonov kilovatnih ur na leto. Skupno je best connect prihranil podjetjem v zadnjih letih več kot 100 milijonov evrov.

Kaj storimo za Vas

Kot član best connect profitirate od razvoja cen toka in plina na trgu, ne da bi sami vlagali čas in svoje kapacitete. best connect prevzame celotni nabavni menedžment, od pogajanj o energetskih cenah do menjave ponudnika.

best connect deluje neodvisno in je usmerjeno izključno v uspeh. Za Vas to pomeni, da best connect pripada nagrada šele, če dejansko pride do prihranka. Višina prihranka določa višino nagrade.

Kaj Vas čaka

  • trajno znižanje stroškov za energijo
  • pregled trga s pomočjo strokovnjakov za energijo
  • zaračunavanje nagrade samo pri dejanskem prihranku
  • popolna zanesljivost oskrbe
  • ugodna cena energije zaradi združenja povpraševanj

Imate vprašanja?

Kontaktirajte nas!

 

Mnenje naših članov

„Smo zadovoljni člani nakupovalnega združenja best connect, saj se v našem imenu pogajajo za boljše cene in boljše pogoje. Tudi sami seveda iščemo dobavitelje in vemo, kako težko je dobiti dobre cene. Best connect nam pri tem zelo pomaga.“

Aleš Ančevski

Deportivo d.o.o

„Kot podjetje zaupamo združenju best connect, saj nam s svojim delom prihranijo ne samo denar, temveč tudi dodatno delo. Zelo smo zadovoljni.“

Janez Prosen

Igmat d.d.

„Smo zelo zadovoljni s podjetjem best connect. Vse je kot mora biti. Za leto 2019 so bile cene boljše, kot pa, če bi jih sami iskali."

Jernej Podkubovšek

ALPOX, livarstvo in orodjarstvo d.o.o.

Kontakt

best connect d.o.o.

Cesta v Gorice 34C

1000 Ljubljana

Tel.: +386 1 777 41 23

Faks.: +386 1 777 41 74

info@bestconnect.si

Mnenja članov

3.7****

16 mnenj