Zato varčujete z best connect

Izkoristite prednosti edinstvenega poslovnega modela naše nakupovalne skupnosti. Postanite člani best connect, izpolnite pooblastilo, da bom lahko v Vašem imenu aktivni. Vsako leto znova se pogajamo z dobavitelji energije. Z združevanjem povpraševanja naših 13.000 članov imamo pri dobaviteljih veliko pogajalsko moč in za Vas dolgoročno dosegamo najboljše mogoče cene elektrike in plina. Prevzamemo celoten energetski menedžment. Dobava in obračun energije še naprej poteka direktno med Vami in dobaviteljem.
 
Načelo pravičnosti: best connect je samo v primeru prihranka upravičen do nagrade. Višina nagrade znaša 25 % od doseženega prihranka. Če ne pride do prihranka, nismo upravičeni do nagrade.
 
Sedaj se prijavite k nakupovalni skupnosti best connect!
 
 
 
 

 

Mnenje naših članov

„Smo zadovoljni člani nakupovalnega združenja best connect, saj se v našem imenu pogajajo za boljše cene in boljše pogoje. Tudi sami seveda iščemo dobavitelje in vemo, kako težko je dobiti dobre cene. Best connect nam pri tem zelo pomaga.“

Aleš Ančevski

Deportivo d.o.o

„Kot podjetje zaupamo združenju best connect, saj nam s svojim delom prihranijo ne samo denar, temveč tudi dodatno delo. Zelo smo zadovoljni.“

Janez Prosen

Igmat d.d.

„Smo zelo zadovoljni s podjetjem best connect. Vse je kot mora biti. Za leto 2019 so bile cene boljše, kot pa, če bi jih sami iskali."

Jernej Podkubovšek

ALPOX, livarstvo in orodjarstvo d.o.o.

Kontakt

best connect d.o.o.

Cesta v Gorice 34C

1000 Ljubljana

Tel.: +386 1 777 41 23

Faks.: +386 1 777 41 74

info@bestconnect.si

Mnenja članov

3.7****

16 mnenj