Z novim zagonom
znižajte stroške za
energijo

To so prednosti sodelovanja z best connect!

Zaupajte v 19 let
izkušenj

To so prednosti sodelovanja z best connect!

Izkoristite prednosti
našega nakupo-
valnega združenja

To so prednosti sodelovanja z best connect!

 

Z best connect si pridobite svežo energijo in privarčujete stroške. Naši sodelavci za Vas dosežejo ekskluzivno tarifo in visok prihranek stroškov. best connect zaračuna nagrado samo ob dejanskem prihranku.

Trajni prihranek časa in stroškov

Naša naloga je, da za Vas dosežemo najboljše tarife za dobavo energije. Tako se lahko osredotočite na Vašo glavno poslovno dejavnost, medtem ko se naši strokovnjaki ukvarjajo z Vašim prihrankom stroškov za tok in plin.

Ekskluzivna tarifa kot za velike odjemalce

Zastopamo več kot 12.000 članov pri tarifnih pogajanjih z dobavitelji energije. Z veliko količino odjema se zavzemamo za Vaš prihranek pri stroških za energijo. Primerljive pogoje dobave sicer lahko dosežejo le veliki koncerni.

Izplača se tudi pri nizki porabi

Bistvena ni poraba energije, temveč tarifa. Tako lahko profitira tudi mali porabnik. Pa še to: best connect zaračuna nagrado samo ob dejanskem prihranku!

Individualno svetovanje

Tu smo za Vas. Za vaše podjetje skrbimo individualno in pripravljamo razpise po meri.

Celotna servisna storitev

Ena kontaktna oseba je pristojna za vse lokacije in pokriva celotno energetsko tematiko. Poskrbimo tudi za prijave oz. odjave števcev za posamezne poslovalnice.

100 odstotna transparentnost

Redno prejemate poročila in preglede. Nadaljnje prevzamemo tudi korespondenco s pristojno distribucijo na vseh lokacijah.

Kontakt

best connect d.o.o.

Cesta v Gorice 34C

1000 Ljubljana

Tel.: +386 1 777 41 23

Faks.: +386 1 777 41 74

info@bestconnect.si

Mnenja članov

3.9

8 mnenja

Uporabljamo piškotke, da lahko našo spletno stran naredimo čim bolj prijazno uporabnikom. Če nadaljujete z uporabo spletne strani, izhajamo iz tega, da se s tem strinjate. Beri naprej ...